Multiroom audio

Als het op entertainment aankomt, zijn het meestal de kleine dingen die een grote impact hebben. Domotica Solutions zet samen met Control4 muziek en video tot uw beschikking vanaf uw favoriete apparaat. Stream high-fi delity-geluid naar elke kamer in huis.

In-wall & tabletop touch screens

De mooiste manier om het hele huis met muziek te vullen. Blader en selecteer uw afspeellijsten met een simpele veegbeweging of geef het touchscreen door zodat uw vrienden en familie de muziek kunnen kiezen. Het streamen  van de populairste steaming diensten is binnen handbereik.

Control4 T3 Tidal

Smartphones en tablets

Stop nooit een gesprek om de muziek te veranderen. Haal gewoon uw smartapparaat tevoorschijn, start de Control4-app en geniet van directe toegang tot uw streamingdiensten. Visuele feedback geeft artiest- en trackinformatie op een duidelijke, elegante manier weer.

Wandschakelaars

Ze zijn niet alleen voor de lichten! In feite is de schakelaar een van de meest ideale manieren om uw muziek te bedienen. Met één tik start uw favoriete station in één kamer of in het hele huis. Met nog een keer tikken, kunt u het volume harder of zachter zetten, pauzeren of volgend nummer kiezen.

Halo remote

Afstandsbediening

Dezelfde afstandsbediening waarmee u uw tv bedient, geeft ook toegang tot uw favoriete muziek. Start snel een afspeellijst of station in de familiekamer met slechts een paar snelle drukken op de knop.

Superieure luidspekers

Elke Triad-luidspreker wordt op maat besteld en met de hand vervaardigd met alleen de hoogste kwaliteit materialen. Prachtige ontwerpen, aangepaste verfafstemming en de mogelijkheid om in elk interieur te passen. Hierdoor zijn dit de enige luidsprekers die u ooit nodig zult hebben. En zodra u deze geluidskwaliteit hoort, zijn dit de enige luidsprekers die u ooit wilt hebben!

 

Meer info

OP ELKE WONING TOEPASBAAR.
Het is een veel voorkomende misvatting dat u alleen tijdens de bouwfase de woning kan slim kan maken. Dat is een mythe. Of uw huis nu nog gebouwd moet worden, in aanbouw is of al jaren staat, met Control4 kunt u er de slimste van de straat van te maken. En de grootte doet er niet toe; een kleine flat of een uitgestrekt landgoed, niet alles hoeft in één keer u kunt beginnen met een universele afstandsbediening voor al uw entertainmentapparatuur en vervolgens een paar slimme lampen of deursloten (of iets anders) kunt toevoegen als u er klaar voor bent om uit te breiden.
MAAK UW HUIS SLIMMER.
Uw Control4-huis wordt aangedreven door een systeembesturing: het brein van uw huis. Vervolgens kunt u met behulp van een Control4-interface, zoals een afstandsbediening, een wandschakelaar of touchscreen, gemakkelijk verbinding maken met bedrade en draadloze apparaten, zoals u de thermostaat kunt aanpassen, muziek kunt starten door het hele huis, de zonwering of garagedeur kunt sluiten. Of veel van deze acties tegelijk uit. Van een complete slimme verlichtingslijn tot audioapparatuur, thermostaten, camera’s luidsprekers en nog veel meer, we hebben producten die uw veiligheid, comfort, gemak en entertainment in huis verbeteren.
ALLES ONDER ÉÉN INTERFACE.
Control4 software werkt met een “open” platform. Dit betekent dat u de keuze heeft. Of u nu producten van een andere fabrikanten wilt gebruiken of het producten wilt kiezen die speciaal door Control4 zijn gemaakt voor het slimme huis, het is helemaal aan u. Merken als Bose, Dish, Denon, LG, Samsung en Sony hebben al Control4-technologie ingebouwd in veel van hun producten, maar Control4 communiceert ook met tienduizenden apparaten van meer dan 300 merken. De manier waarop u naar muziek luistert, ontspant, werkt, een film kijkt, kookt, entertaint en creëert – wordt allemaal verbeterd wanneer de producten die u persoonlijk kent en die u dagelijks gebruikt, in één systeem zijn geïntegreerd.
EEN HUIS DAT ‘WERKT’ VOOR UW LEVEN.
Een Nest-thermostaat, een Philips Hue-lamp, een Ring-deurbelcamera: ze worden allemaal bediend via hun respectievelijke apps. Maar communiceren ze met elkaar? Gaat uw verandaverlichting ’s nachts branden als de deurbel wordt ingedrukt? Kunt u met uw deurcamera op afstand toegang verlenen aan een servicemedewerker terwijl u weg bent? Kan elk licht worden uitgeschakeld als de thermostaat zichzelf in modus “Afwezig” zet als u naar werk gaat? Met Control4 kan uw huis dit allemaal - en nog veel meer – doen op een eenvoudig te bedienen systeem waar het hele gezin dol op zal zijn
LAAT U INSPIREREN DOOR ONS SMARTHOME-SYSTEEM.
Het idee van digitalSTROM is heel simpel: analoge apparaten (zoals lampen, jaloezieën, rolluiken en kachels) slim maken met de terminals. Hierdoor kunnen ze worden opgenomen in een uw netwerk om te kunnen communiceren met uw eigen slimme producten. Hierdoor biedt u vrijwel onbeperkte mogelijkheden, talloze voordelen en maximale flexibiliteit.
BLIJF FLEXIBEL MET DIGITALSTROM.
Bij het aansluiten van uw apparaten maken wij gebruik van de twee bekendste systemen in uw huis: de stroom en internetkabels. U blijft flexibel en breidt uw smarthome-systeem uit wanneer u maar wil. Dit geeft u niet alleen meer flexibiliteit, maar is ook goed voor uw budget.
ACHTERAF IN TE BOUWEN.
Het belangrijkste wat u nodig hebt om digitalSTROM te kunne gebruiken heeft u al: uw stroomkabels. Dit maakt het achteraf inbouwen van digitalSTROM-componenten niet alleen snel, maar ook kosteneffectief. Het is een aanvulling op uw bestaande installatie.
EENVOUDIGE INTEGRATIE VAN UW INTERNET APPARATEN.
Het Internet-netwerk zal op de lange termijn een steeds belangrijkere rol gaan spelen voor de communicatie in uw huis. Naast het bestaande Wi-Fi netwerk zal het systeem in de toekomst ook bedraad-internet in welke hoek van het huis beschikbaar zijn. Dit vergemakkelijkt niet alleen het integreren van uw internet-apparatuur maar zorgt ook voor een betrouwbare wijze voor een snellere communicatie
LAAT ER VERLICHTING ZIJN.
Verlichting is niet langer alleen een voorziening voor uw huis. Het is een esthetiek die een ideale filmervaring voor uw gezin creëert, een sfeer biedt die levendig is voor een groep gasten, uw vakantieseizoen vrolijk maakt en zelfs de perfecte sfeer creëert voor een date-avond. Het is geen schakelaar. Het is geen lamp. Het gaat erom de perfecte scène te creëren - elke keer weer.
OPTIE VOOR ELK HUIS.
Met Control4 kunnen we slimme verlichting inrichten om aan behoeften in verschillende gebruiksruimten te voldoen. Of het nu gaat om een paar geselecteerde ruimtes of door uw hele huis; alles is mogelijk.
VERLICHTING HANDS-FREE.
Zonder enige aanraking weet uw huis wanneer u ’s avonds aankomt en stelt de verlichting in om u de weg te wijzen. Nooit meer thuiskomen in een donker huis! Bewegingssensoren zorgen ook voor handsfree verlichting van het toilet of de keuken in het holst van de nacht. De handen vol? Door alleen uw stem te gebruiken kunt u uw weg verlichten. Vanuit je bed alle lampen in het huis uitschakelen; ook dat is via uw stem te regelen.
BEDIENING MET ÉÉN KNOP OVER ALLES.
De schakelaars zijn voorzien van aanpasbare knoppen waarmee u meer dan alleen de verlichting kunt bedienen - inclusief muziek, films, sloten, thermostaten en zelfs uw garagedeur - met een simpele druk op de knop. Schakel meerdere kamers of je hele huis in of uit met één tik terwijl je op weg bent naar je werk of naar bed gaat voor de nacht. Het is niet langer nodig om van kamer naar kamer te reizen om individuele lampen en televisies uit te schakelen.
VAN ÉÉN KAMET TO HET HELE HUIS.
Stream je favoriete playlist op volle kracht door het hele huis of geniet er zachtjes van in de keuken. Met meerkameraudio met hoge resolutie van Control4 kunt u al uw favoriete muziek overal of in slechts één kamer afspelen met één druk op de knop.
MUZIEKSERVICES STREAMEN.
Control4 biedt een ruime keuze en on-demand entertainment met de meest populaire muziekstreamingservices, inclusief apps die standaard op elk Control4-systeem staan. Van Mozart tot Metallica, iedereen in de familie kan zijn favoriete artiesten, stations en afspeellijsten in hun eigen ruimtes streamen, zonder dat er extra apparaten nodig zijn. Deze muziekstreamingservices vereisen mogelijk dat de eindgebruiker een account bij de service heeft, en alle streamingservices zijn onderhevig aan de beperkingen en beperkingen, inclusief geografische beperkingen, van de specifieke service.
VERSHIL MET HOGE RESOLUTIE.
Geniet van audio die krachtig, emotioneel en gedenkwaardig is. Het is gemakkelijk om een lagere geluidskwaliteit te accepteren als u onderweg bent, zoals in de auto of op het werk, maar thuis mag u de kwaliteit niet opofferen. Geniet van een emotionele ervaring die een echte audiofiel zou waarderen - met alle details, timbre en textuur die de artiest bedoelde.
VAN ÉÉN KAMET TO HET HELE HUIS.
Stream je favoriete playlist op volle kracht door het hele huis of geniet er zachtjes van in de keuken. Met meerkameraudio met hoge resolutie van Control4 kunt u al uw favoriete muziek overal of in slechts één kamer afspelen met één druk op de knop.