Traid

Elke Triad-luidspreker is voor u ontworpen en gebouwd om op elegante, vaak onzichtbare wijze de ultieme akoestische ervaring naar alle ruimtes in uw leven te brengen. Inbouwluidsprekers en luidsprekers voor plafondinbouw creëren geluid van studiokwaliteit en gaan discreet op in uw interieur. Vrijstaande luidsprekers en boekenplankluidsprekers zijn gebouwd volgens uw exacte specificaties, inclusief perfect op elkaar afgestemde kleuren of houten oppervlakken, om uw interieur te verfraaien. En Triad TV soundbars zien er niet alleen geweldig uit en passen perfect, maar leveren een ongekende geluidskwaliteit. Neem geen genoegen met het gewone. Ontdek Triad en ervaar geluid en schoonheid waar je elke dag van zult houden.

Dolby® Atmos® is een dramatische nieuwe multidimensionale objectgeoriënteerde geluidstechnologie die de audiovisuele ervaring opnieuw definieert. In samenwerking met Dolby® heeft Triad een radicaal nieuwe lijn van verzonken en vrijstaande luidsprekers gecreëerd die in staat zijn om de geluiden van individuele objecten overal om je heen te verplaatsen, zelfs boven je hoofd.

Triad’s Atmos®-compatibele luidsprekers zijn slechts de nieuwste in onze toewijding om de beste audiovisuele ervaring mogelijk te maken die kunst en technologie kunnen bieden.

Het is geluid dat je moet ervaren om te geloven.

Met zoveel muziek is dat ogenblikkelijk beschikbaar, wilt u gemakkelijke toegang. Van nature, de meeste mensen denken eraan om hun smartphone te gebruiken, en dit is natuurlijk een geweldige manier om te controleren uw muziek door uw hele huis. Maar hoewel het ongelooflijk handig kan zijn, soms heeft het geen zin om te morrelen met een app om de muziek op gang te krijgen. Met Control4, met andere interfaces tot uw beschikking – zoals een schakelaar aan de muur, een draagbaar touchscreen, of zelfs gewoon je stem – maakt uw muziek toegankelijker dan ooit. En uw favoriete muziek kan zelfs beginnen te spelen als u na een lange tijd door de deur loopt, zonder ook maar iets aan te raken.

Een audioversterker versterkt laagvermogen, onhoorbare audiosignalen van het weergaveapparaat tot een niveau dat sterk genoeg is om uw luidsprekers van stroom te voorzien. Een multiroom-versterker is er een die verbinding maakt met luidsprekers door het hele huis en waarmee je in elke kamer naar dezelfde (of andere) muziek kunt luisteren. Een voordeel van deze gecentraliseerde audioversterking is dat de elektronica allemaal netjes op één plek kan worden opgeborgen. Control4 biedt een verscheidenheid aan versterkers voor meerdere kamers die zijn ontworpen om uitzonderlijk geluid te leveren voor kristalheldere muziek die nooit hard of overweldigend is, maar die u ook in staat stelt om het op te krikken.

OP ELKE WONING TOEPASBAAR.
Het is een veel voorkomende misvatting dat u alleen tijdens de bouwfase de woning kan slim kan maken. Dat is een mythe. Of uw huis nu nog gebouwd moet worden, in aanbouw is of al jaren staat, met Control4 kunt u er de slimste van de straat van te maken. En de grootte doet er niet toe; een kleine flat of een uitgestrekt landgoed, niet alles hoeft in één keer u kunt beginnen met een universele afstandsbediening voor al uw entertainmentapparatuur en vervolgens een paar slimme lampen of deursloten (of iets anders) kunt toevoegen als u er klaar voor bent om uit te breiden.
MAAK UW HUIS SLIMMER.
Uw Control4-huis wordt aangedreven door een systeembesturing: het brein van uw huis. Vervolgens kunt u met behulp van een Control4-interface, zoals een afstandsbediening, een wandschakelaar of touchscreen, gemakkelijk verbinding maken met bedrade en draadloze apparaten, zoals u de thermostaat kunt aanpassen, muziek kunt starten door het hele huis, de zonwering of garagedeur kunt sluiten. Of veel van deze acties tegelijk uit. Van een complete slimme verlichtingslijn tot audioapparatuur, thermostaten, camera’s luidsprekers en nog veel meer, we hebben producten die uw veiligheid, comfort, gemak en entertainment in huis verbeteren.
ALLES ONDER ÉÉN INTERFACE.
Control4 software werkt met een “open” platform. Dit betekent dat u de keuze heeft. Of u nu producten van een andere fabrikanten wilt gebruiken of het producten wilt kiezen die speciaal door Control4 zijn gemaakt voor het slimme huis, het is helemaal aan u. Merken als Bose, Dish, Denon, LG, Samsung en Sony hebben al Control4-technologie ingebouwd in veel van hun producten, maar Control4 communiceert ook met tienduizenden apparaten van meer dan 300 merken. De manier waarop u naar muziek luistert, ontspant, werkt, een film kijkt, kookt, entertaint en creëert – wordt allemaal verbeterd wanneer de producten die u persoonlijk kent en die u dagelijks gebruikt, in één systeem zijn geïntegreerd.
EEN HUIS DAT ‘WERKT’ VOOR UW LEVEN.
Een Nest-thermostaat, een Philips Hue-lamp, een Ring-deurbelcamera: ze worden allemaal bediend via hun respectievelijke apps. Maar communiceren ze met elkaar? Gaat uw verandaverlichting ’s nachts branden als de deurbel wordt ingedrukt? Kunt u met uw deurcamera op afstand toegang verlenen aan een servicemedewerker terwijl u weg bent? Kan elk licht worden uitgeschakeld als de thermostaat zichzelf in modus “Afwezig” zet als u naar werk gaat? Met Control4 kan uw huis dit allemaal - en nog veel meer – doen op een eenvoudig te bedienen systeem waar het hele gezin dol op zal zijn
LAAT U INSPIREREN DOOR ONS SMARTHOME-SYSTEEM.
Het idee van digitalSTROM is heel simpel: analoge apparaten (zoals lampen, jaloezieën, rolluiken en kachels) slim maken met de terminals. Hierdoor kunnen ze worden opgenomen in een uw netwerk om te kunnen communiceren met uw eigen slimme producten. Hierdoor biedt u vrijwel onbeperkte mogelijkheden, talloze voordelen en maximale flexibiliteit.
BLIJF FLEXIBEL MET DIGITALSTROM.
Bij het aansluiten van uw apparaten maken wij gebruik van de twee bekendste systemen in uw huis: de stroom en internetkabels. U blijft flexibel en breidt uw smarthome-systeem uit wanneer u maar wil. Dit geeft u niet alleen meer flexibiliteit, maar is ook goed voor uw budget.
ACHTERAF IN TE BOUWEN.
Het belangrijkste wat u nodig hebt om digitalSTROM te kunne gebruiken heeft u al: uw stroomkabels. Dit maakt het achteraf inbouwen van digitalSTROM-componenten niet alleen snel, maar ook kosteneffectief. Het is een aanvulling op uw bestaande installatie.
EENVOUDIGE INTEGRATIE VAN UW INTERNET APPARATEN.
Het Internet-netwerk zal op de lange termijn een steeds belangrijkere rol gaan spelen voor de communicatie in uw huis. Naast het bestaande Wi-Fi netwerk zal het systeem in de toekomst ook bedraad-internet in welke hoek van het huis beschikbaar zijn. Dit vergemakkelijkt niet alleen het integreren van uw internet-apparatuur maar zorgt ook voor een betrouwbare wijze voor een snellere communicatie
Domotica Solutions
Domotica Solutions


  Domotica Solutions
  LAAT ER VERLICHTING ZIJN.
  Verlichting is niet langer alleen een voorziening voor uw huis. Het is een esthetiek die een ideale filmervaring voor uw gezin creëert, een sfeer biedt die levendig is voor een groep gasten, uw vakantieseizoen vrolijk maakt en zelfs de perfecte sfeer creëert voor een date-avond. Het is geen schakelaar. Het is geen lamp. Het gaat erom de perfecte scène te creëren - elke keer weer.
  OPTIE VOOR ELK HUIS.
  Met meerdere configuraties en afwerkingen voor elk budget, zijn er veel mogelijkheden om een slimme verlichtingsruimte te creëren door het hele huis of in slechts een paar geselecteerde ruimtes. Of u nu groot of klein wilt beginnen en later meer wilt toevoegen, slimme verlichting is op maat gemaakt om aan uw behoeften te voldoen en biedt opties voor elk huis, inclusief huizen die een eeuw geleden zijn gebouwd tot huizen die momenteel worden ontworpen of gebouwd.
  VERLICHTING HANDSFREE.
  Zonder enige aanraking weet uw huis wanneer u 's avonds aankomt en stelt het uw lichten in om de weg te wijzen. Je komt nooit meer thuis in een donker huis. Bewegingssensoren zorgen ook voor handsfree verlichting van het toilet of de keuken in het holst van de nacht. En door alleen je stem te gebruiken, kun je de weg verlichten als je armen vol zijn of je huis vertellen om elk armatuur uit te schakelen vanuit het comfort van je bed.
  BEDIENING MET ÉÉN KNOP OVER ALLES.
  De schakelaars zijn voorzien van aanpasbare knoppen waarmee u meer dan alleen de verlichting kunt bedienen - inclusief muziek, films, sloten, thermostaten en zelfs uw garagedeur - met een simpele druk op de knop. Schakel meerdere kamers of je hele huis in of uit met één tik terwijl je op weg bent naar je werk of naar bed gaat voor de nacht. Het is niet langer nodig om van kamer naar kamer te reizen om individuele lampen en televisies uit te schakelen.
  VAN ÉÉN KAMET TO HET HELE HUIS.
  Stream je favoriete playlist op volle kracht door het hele huis of geniet er zachtjes van in de keuken. Met meerkameraudio met hoge resolutie van Control4 kunt u al uw favoriete muziek overal of in slechts één kamer afspelen met één druk op de knop.
  MUZIEKSERVICES STREAMEN.
  Control4 biedt een ruime keuze en on-demand entertainment met de meest populaire muziekstreamingservices, inclusief apps die standaard op elk Control4-systeem staan. Van Mozart tot Metallica, iedereen in de familie kan zijn favoriete artiesten, stations en afspeellijsten in hun eigen ruimtes streamen, zonder dat er extra apparaten nodig zijn. Deze muziekstreamingservices vereisen mogelijk dat de eindgebruiker een account bij de service heeft, en alle streamingservices zijn onderhevig aan de beperkingen en beperkingen, inclusief geografische beperkingen, van de specifieke service.
  VERSHIL MET HOGE RESOLUTIE.
  Geniet van audio die krachtig, emotioneel en gedenkwaardig is. Het is gemakkelijk om een lagere geluidskwaliteit te accepteren als u onderweg bent, zoals in de auto of op het werk, maar thuis mag u de kwaliteit niet opofferen. Geniet van een emotionele ervaring die een echte audiofiel zou waarderen - met alle details, timbre en textuur die de artiest bedoelde.
  VAN ÉÉN KAMET TO HET HELE HUIS.
  Stream je favoriete playlist op volle kracht door het hele huis of geniet er zachtjes van in de keuken. Met meerkameraudio met hoge resolutie van Control4 kunt u al uw favoriete muziek overal of in slechts één kamer afspelen met één druk op de knop.